Garnfestivaller og strikkemesser

Normalt er vi kun at finde på nettet og til Åbent lager hver mandag. Men vi kan også godt lide at komme ud og møde alle vores kunder.
Derfor deltager vi ofte i kreative messer og garnfestivaller, hvor vi har rig mulighed for at tale med jer om strik og garn.


Til håndarbejdsmesser og strikkefestivaller er der en smittende entusiasme over garn og kreative projekter, som vi sætter stor pris på. Vi nyder at høre om og ikke mindst se jeres projekter, og hvad I finder på at bruge vores garner til. Det giver os god inspiration til, hvad vi skal have fokus på.
Vi står selvfølgelig også til rådighed med gode råd og vejledning til jer, hvis I skulle have spørgsmål eller brug for et tip til strik og hækling, eller hvis I bare vil dele kærligheden til strik og kreative projekter med garn med os. Vi gør, hvad vi kan, for at I går fra strikkemessen med det rigtige garn og strikkekit til det helt perfekte strikkeprojekt.


På garnfestivallerne vil I altid kunne se og købe bestsellerne og det vi ved, I efterspørger, og selvfølgelig også de nyeste farver, garner og strikkekits vi har. Nogle gange er det endda så nyt, at det ikke er kommet på webshoppen endnu.


Kom og mød os rundt om i landet på den næste strikkemesse eller garnfestival.


Vi ses!

 
 

 

Hvor: Kreative dage, Messe C, Fredericia

Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Hvornår: 25-27 oktober 2019

Fredag & lørdag, kl. 09.30 – 17.00

Søndag, kl. 09.30 – 16.00

Pris: Alle dage,170 DKK

Ensdagsbillet:

Fredag eller lørdag, (16 år +), 110 DKK

Søndag (16 år +), 95 DKK

Stand nummer: 1502
Du kan se en oversigt over hele messen her.

Læs mere om messen, de forskellige entrépriser og hvad de inkludere her