Åbningstider

Åbningstider frem mod det nye år

Vi holder butikken lukket frem mod det nye år, vi sender dog stadig online ordre ud til jer. Den midlertidige lukning skyldes, at vi er ved arbejde på et nyt koncept. Vi vil i den kommende tid have fokus op bæredygtighed og gode kvalitets alternativer til kendte opskrifter. Det betyder, at vi i de kommende måneder vil kunne introducerer jer for nogle nye lækre garner. Vi glæder os til at tage jer med på vores rejse.

___

Du kan købe de varer, du kender fra webshoppen i vores butik, hvor vi også har varer, der ikke findes på garn-garagen.dk. 

Her har du rig mulighed for, at se og føle på vores lækre garner.

Skulle der ske ændringer annonceres det på vores facebook-side, og her på siden.

Ps. vær opmærksom på at vi kun tager imod kontanter og betaling via MobilePay.

___

Åbent for dig
Kan du ikke vente helt til det nye år med at besøge os, har vi en løsning. Saml en gruppe fx din strikkeklub, aftenskole eller en flok veninder, som alle kunne have lyst til at besøge os, så laver vi et arrangement, som er skræddersyet lige præcis til jer. Her vil der være en medarbejder klar til at hjælpe, en kop kaffe og noget sødt til kanen.

___

Strikkeklub
Har du en strikkeklub og kunne I tænke jer at mødes hos os?
Vi har god plads og hyggelige lokaler at mødes i.
Kontakt os for at høre mere.

 

Vores butik ligger her:

Garn Garagen
Rådhus Alle 5
Ørum
8830 Tjele

Vi ses. 

 

Du kan lave aftaler om afhentning af ordrer lagt på webshoppen udenfor åbningstiden, men tag gerne kontakt til os inden du lægger din bestilling.